• Categories
  • Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

579.00
piece To the repository
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 24 hours
Shipping price Shortage
Availability Mało

Phone Order: 882 935 947

Leave your phone

Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 34,7 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - ok. 2,4 mm
Waga - ok. 190 g

There is currently no comments or ratings for this product.
  • Recently viewed products
  • Other Customers also purchased