-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0 zł
Cena uwzględnia rabaty
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.
-
Język
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0 złCena uwzględnia rabaty -
Koszyk
0 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0 złCena uwzględnia rabaty -
- Kategorie
-
Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż szefa kuchni 21 cm + Saya
Symbol:
3487-uniw
2989.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||
| Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||
| Dostępność |
Mało
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 4956856728123 |
| Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż Szefa Kuchni 21 cm + Saya
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Do noża dołączona jest Saya - drewniana pochwa na nóż.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń szybkotnąca stal proszkowa SG2 okuta stalą nierdzewną
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 34,7 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 4,3 cm
Grubość klingi - 1,77 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 140 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
199.00
-15%
169.00
169.00
249.00
-32%
169.99
169.99
509.00
-31%
349.99
349.99
699.00
-14%
599.00
599.00